top of page
Rijschool Eindhoven

Rijschool Eindhoven

Als je in Eindhoven op zoek bent naar een erkende rijschool, hoef je niet verder te zoeken! Rijschool Eindhoven is erkend door het CBR en we geven les met de nadruk op het examen, zodat je gemakkelijk slaagt en snel je rijbewijs kunt halen. Onze instructeurs hebben veel ervaring en staan ​​klaar om jou te helpen een veilige en zelfverzekerde bestuurder te worden.

Bij Rijschool Start Driving kan je zelf kiezen of je rijles wilt in een automaat of handgeschakelde lesauto. Ook kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Bij ons kan je al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Zodra je je aanmelding voltooid hebt, kan je direct starten met je rijles. Je kan dus al vandaag of morgen beginnen!

Rijlessen in Eindhoven

Bij Rijschool Start Driving in Eindhoven vinden we vertrouwen en transparantie belangrijk. We willen dat elke leerling goed wordt voorbereid op het CBR praktijkexamen door een vertrouwensband met hen op te bouwen. We kunnen helpen bij het halen van een autorijbewijs (rijbewijs B), motorrijbewijs (rijbewijs A), aanhanger rijbewijs (rijbewijs BE/E achter B) of scooter rijbewijs (rijbewijs AM).

Bij Rijschool Eindhoven zetten onze instructeurs zich in om je goed voor te bereiden op je CBR praktijkexamen. We bieden examengerichte lessen aan zodat je goed voorbereid bent op de grote dag. Onze rijschool heeft een goede reputatie vanwege de succesvolle resultaten van onze leerlingen. Aarzel niet en haal vandaag nog je rijbewijs bij ons!

Goedkope rijlessen

Door onze ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen, zijn wij goed bekend met de examenroutes die het CBR vaak gebruikt tijdens praktijkexamens. Onze lesplannen zijn gericht op het helpen van jou om te slagen voor je examen. Bovendien hanteren wij strikt alle wet- en regelgeving tijdens onze rijlessen, zodat onze leerlingen veilig en verantwoord de weg op gaan.

Als je je aanmeldt voor een lespakket, kun je gebruik maken van onze gratis proefles. Zo kun je uitproberen of onze lesmethoden aansluiten bij wat het beste voor jou werkt. Je kunt ook kiezen welke instructeur of instructrice je wilt en in welke auto je wilt rijden.

Onze instructeurs willen graag overleggen welke optie het meest geschikt is voor jou om je rijbewijs te halen. Zo kunnen we onze rijopleidingen aanpassen aan jouw budget en planning. Als je vragen hebt of een reservering wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je zo goed mogelijk te informeren.

Openingstijden

Ma - vr: 8:00 - 20:00 uur
Za: 8:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

Contact

Lavendellaan 29 
5643 LV, Eindhoven

Rijschool Eindhoven
bottom of page